Ai nevoie de extra cash? Optează pentru un credit până la salariu!

Muncim, câștigăm, economisim și dintr-o dată apare o problemă pe care nu o putem rezolva pe cont propriu. Este o situație neplăcută, însă din care poți găsi ieșirea foarte ușor atât timp cât îți pui încrederea în instituțiile potrivite. Okcredit îți vine în întâmpinare cu numeroase pachete de finanțare dintre care să îl alegi pe cel care se pliază întocmai pe cerințele pe care tu le invoci. Obține un credit pana la salariu în doar câțiva pași de oriunde te-ai afla. Totul este mai simplu atunci când alegi Okcredit și tu vei putea observa acest lucru încă de la primul contact cu serviciile noastre special concepute pentru tine.

În ce situații poți avea nevoie de un credit până la salariu?

Nevoile neprevăzute apar la fiecare pas. De aceea este important să ai întotdeauna la îndemână un ajutor pe care să te poți baza indiferent de context. Fie că ai de efectuat o plată urgentă, de achitat anumite facturi, ori îți dorești să efectuezi rapid o achiziție care îți depășește posibilitățile financiare de la momentul respectiv, un credit până la salariu se dovedește a fi o soluție foarte bună.

Care este suma maximă a unui împrumut până la salariu?

La fel ca în cazul tuturor celorlalte linii de creditare oferite de Okcredit, și un împrumut până la salariu poate fi cuprins în intervalul 200 – 3.000 de lei. Calculatorul online te ajută, înainte de a transmite solicitarea să observi în mod clar care este suma finală de rambursat după adăugarea dobânzii, astfel încât să fii sigur că iei decizia ideală în raport cu nevoile și posibilitățile tale.

Ce condiții de eligibilitate există?

Când vorbim despre rata de eligibilitate pentru a obține un împrumut facem instant asocieri cu chestiuni complexe, greu de atins. Acesta nu este și cazul serviciilor Okcredit pentru care nu trebuie să îndeplinești decât patru criterii foarte simple. Principalele spun că trebuie să ai peste 20 de ani și să deții o sursă stabilă de venit, iar condițiile secundare sunt atribuite, pentru a facilita colaborarea. De aceea, vei avea nevoie de un card și un cont bancar prin intermediul cărora se vor efectua tranzacțiile și de o adresă de email, plus un număr de telefon, pentru a putea fi contactat atunci când este necesar.

Solicită un credit online până la salariu prin Okcredit!

Nu mai sta pe gânduri și aplică acum pentru credit până la salariu în rate care să te ajute să faci față tuturor momentelor dificile din punct de vedere financiar. Oricare ar fi problema cu care te confrunți, știi sigur că la Okcredit găsești soluția ideală!

Devino clientul Okcredit și dă uitării orice disconfort cauzat de lipsa banilor!

Citeste si ...

Back to top button