ADIO strainatate pentru romanii! Marea Britanie scoate romanii din tara prin taxa exagerata pentru toti cetatenii romanii, multi se intorc in Romania

Autoritatile din Marea Britanie vor sa introduca limita tuturor imigrantilor din tarile UE, dar in special romanilor, relateaza jurnalmm.ro. 

Marea Britanie doreste sa impuna taxe pentru firmele care angajează migranţi din Uniunea Europeană.

„Autorităţile britanice discută despre introducerea unei limite anuale a numărului de migranţi veniţi din ţările Uniunii Europene, deci şi din România, şi a unei taxe pentru firmele care angajează migranţi din ţările UE, a declarat ministrul britanic responsabil de imigraţie, în timp ce vorbea despre posibilele opţiuni pentru un nou regim de vize după Brexit”, relateaza capital.ro.

O posibilitate ar fi aceea de a obliga companiile să plătească o taxă pentru fiecare muncitor european calificat pe care îl aduc în Marea Britanie, a declarat ministrul Robert Goodwill, citat de Bloomberg.

În aprilie anul acesta vom introduce o taxă pentru muncitorii calificaţi veniţi în Marea Britanie din afara UE.

Dacă cineva vrea să aducă în ţară un programator indian pe un contract de patru ani, pe lângă taxele de viză existente va trebui să achite şi o taxă de 1.000 de lire pe an.

Adică, pentru un contract pe patru ani acel angajator trebuie să plătească 4.000 de lire. O măsură similară ar putea fi aplicată şi muncitorilor din UE“, a mai  spus Goodwill.

Citeste si ...

Back to top button