Adevarul s-a descoperit! Misterul in cazul Elodiei Ghinescu s-a rezolvat: „Unde a disparut fosta avocata”

Adevarul s-a descoperit! Misterul in cazul Elodiei Ghinescu s-a rezolvat: “Unde a disparut fosta avocata”S-a descoperit cum a fost ucisa Elodia Ghinescu, deoarece anchetatorii in premiera ce s-a produs in noaptea cand a disparut Elodia Ghinescu, relateaza bzi.ro.

Cazul care a aprins imaginatia tuturor romanilor in ultimii 5 ani, disparitia Elodiei Ghinescu, pare ca se indrepta acum spre un deznodamanat, pe care Cristian Cioaca l-a cosiderat improbabil.

„Optiunea inculpatului a fost sa evite arestarea, eventual condamnarea, pe lipsa cadavrului.

E sansa pe care si-o joaca.

Din punctul meu de vedere, nu e castigatoare.”, a declarat comisarul sef Vasile Viorel.

„Tot dormitorul are trei straturi de vopsea.

In locul in care s-au descoperit urme sunt cinci straturi de vopsea. ceea ce inseamna ca dupa producerea decesului si stropirea peretului s-a mai aplicat un strat de glet si un strat de vopsea.

Sub parchet s-a gasit o cantitate, o urma care ne-a dus al concluzia ca a fost o cantitate apreciabila de sange, datorita marimii pe care s-a intins.

Aceste doua lucruri ne-au determinat sa credem ca locul producerii crimei este in dormitor intre pat si perete.”, a mai spus comisarul sef Vasile Viorel.

„Este cert ca a fost un obiect care a produs tegumentului o leziune astfel incat corpul uman a putut sa sangereze.

Acum care obiect a fost nu putem aprecia cu certitudine. Poate fi cutit, poate fi tocul pistolului, pistolul folosit ca obiect vulnerant, nu ca arma de foc.” – comisarul sef Vasile Viorel.

Cristian Cioaca: „Nu credem ca este un omor cu premeditare, ci un omor spontan.”

 

Citeste si ...

Back to top button