ACUM! Elodia Ghinescu a fost descoperita unde este, dupa 10 ani in care a fost declarata disparuta!

ACUM! Elodia Ghinescu a fost descoperita unde este, dupa 10 ani in care a fost declarata disparuta!Cazul Elodia Ghinescu a reaparut in media Romaniei, dupa mai bine de 10 ani de la disparitia avocatei, a aparut un lucru bizar, relateaza www.antena3.ro.

„Asociaţia de proprietari din blocul unde are Elodia Ghinescu un apartament a dat-o în judecată pe femeie, deşi a fost declarată moartă de cel puţin 10 ani de zile. Motivul, datorii mari la întreţinere”, potrivit Observator.tv.

Cristian Cioaca este in inchisoare in acest moment, dar fiind in puscarie, vecini lui l-au chemat la tribunal, pentru ca nu si-au platit datoriile la intretinere.
În urma verificărilor, magistraţii au hotărât ca Elodia şi Ciocă să îşi achite datoriile, care se ridică la aproximativ 9.000 de lei.

Recent, Elodia a fost citată din nou în instanţă, pentru că s-au adunat alte datorii la întreţinere, de aproximativ 1.000 de lei.

Locuinţa este cea în care Elodia Ghinescu a avut cabinetul de avocatură.

Avocata Elodia Ghinescu, dispărută în 29 august 2007, a fost declarată oficial moartă, printr-o sentinţă a Judecătoriei Braşov.

Citeste si ...

Back to top button