A amenintat o clientă care i-a cerut să pună aparatul de taxat!Totul a fost filmat!

În lipsa unui regulament strict și a unor controale serioase, unii taximetriști din Capitală se comportă ca niște tâlhari. Dacă un client îndrăznește să le ceară să pună aparatul de taxat, șoferii refuză cursa sau, mai rău, îi înjură și-i amenință.
Așa a pățit sâmbătă noapte o tânără în Centrul Vechi, care a și filmat incidentul. Scenele se repetă însă la fiecare sfârșit de săptămână.

Astfel de taximetriști ar putea fi amendați cu mii de lei conform noului regulament anunțat de Primăria Capitalei, însă consilierii au amânat votarea lui.

Pe Splaiul Independenței din Capitală, puțin după ora 1 noaptea, erau așezate, în rând, zeci de taximetre. Unii dintre șoferi cereau fără să clipească 40-50 de lei pentru orice cursă, indiferent cât de mică era distanța.

Client: – Vă întreb de ce nu pe ceas?

Taximetrist: – Dar eu nu am chef să conversez cu dumneavoastră.

Client: – Dar mi ați spus 40 de lei.

Taximetrist: – Eu vă zic să vă dați jos din mașină.

Client: – Eu întreb de ce nu mergem pe ceas? Unde mergeți acum?

Taximetrist: – La pădure.

Enervat că a fost întrebat de tarife, taximetristul se dezlănțuie apoi într-o manieră incredibilă: ”Dați-vă jos din mașină în p*** mea, ce dracu în slo**** să te mănânce. Acum stau să-ți fac teoria chibritului? Dă-te jos, ți-am zis o dată, de două ori, de zece ori , dă-te în p*** mea jos. Vrei să te dau altfel?”, a fost ieșirea furibundă a taximetristului.

Firma de taxi la care lucrează individul are licențe luate în Buftea, dar operează și în București. Am încercat să anunțăm patronii despre comportamentul șoferului, dar telefoanele afișate pe taxi și cele oficiale ale firmei sunt deconectate. Chiar și numărul de la dispecerat era închis.

Clienții care se simt nedreptățiți trebuie să știe că pot depune plângere la poliție sau primărie.

Conform regulamentului taximetriștilor impus de consiliul local Buftea, de unde este firma, autorizația de taxi poate fi suspendată.

Citeste si ...

Back to top button