A ajuns la SPITAL plina de arsuri dupa ce mama ei, a aruncat pe ea APA CLOCOTITA!

O tânără în vârstă de 27 de ani din localitatea ieșeană Gropnița a ajuns, azi, la Spitalul ”Sfântul Spiridon” din Iași, după ce mama ei a opărit-o cu apă clocotită.

Cele două femei s-au certat pentru că tânăra nu voia să plece din casei mamei.
Tânăra a suferit arsuri pe 20% din suprafața corpului și le-a spus medicilor că a fost agresată de propria mamă

Pacienta a suferit arsuri cu lichid fierbinte pe o suprafață de 20% din corp, după ce ar fi fost agresată de mama ei, cu o oală cu apă fierbinte, pentru că nu ar fi vrut să părăsească domiciliul. Tânăra a fost internată la Secția de Chirurgie Plastică, fiind anunțată și Poliția în acest caz”, a declarat, duminică, prof.dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU-SMURD Iași.

Polițiștii au anunțat că au deschis un dosar penal în acest caz.

Am fost sesizați cu privire la acest incident și în cauză au început cercetările pentru violență în familie. Din primele informații reiese că mama și fiica au consumat băuturi alcoolice împreună, iar, la un moment dat, victima s-a așezat pe un pat din locuință și, pe fondul unei discuții în contradictoriu, mama ar fi aruncat conținutul unei oale cu apă fierbinte pe ea, în special în zona toracică“, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iași, Anca Vîjiac.

Citeste si ...

Back to top button