8 m0tive pentru care s0ții infideli raman alaturi de neveste

8 m0tive pentru care s0ții infideli raman alaturi de nevesteÎn urma unui studiu efectuat recent, s-a descoperit că 2.2% dintre cei căsătoriți au avut mai mult de 1 partener în ultimul an și bărbații sunt cu 15-25% mai predispuși de a avea aventuri.
Iată 8 motive pentru care un bărbat căsătorit continuă să stea alături de soția lui.

1. Casa lui i se pare în continuare cel mai bun loc

Își știe soția de mai mult timp decât amanta, ea îi gătește, îi spală și are grijă de copii, deci alături de ea duce o viață confortabilă și caută o aventură doar pentru că vrea să aibă parte și de ceva nou, nu pentru că vrea să-și schimbe viața. Casa lui este precum un castel pentru el. Nu vrea să părăsească căminul conjugal, deoarece viața i-ar fi mai grea fără soție și chiar dacă nu mai există dragoste sau pasiune, între cei doi e loc de respect și prietenie.

2. Caută doar o pauză

Sunt multe cazuri în care partenerii au încă o relație stabilă, în care ambii se ține de datoriile lor și lumea din jur îi percepe ca pe o familie fericită, caz în care cei care înșală nu caută de fapt să se despartă. În acest caz, dragostea încă mai există, dar este binevenită oricând ocazia de a lua o pauză de la „viața reală”.

3. Credea că va găsi răspunsul la întrebările existențiale ale vieții

Într-o situație în care bărbatul nu pare să vrea să-și părăsească familia, dar femeia tot află că a fost înșelată și trece prin tot felul de emoții apoi se întreabă de ce tocmai ei i se întâmplă așa ceva răspunsul este că soțul nu și-a găsit o amantă pentru că era ceva în neregulă cu soția lui ci pentru că simțea că el greșește cu ceva în viață. Unii bărbați consideră că dacă apare o femeie nouă, totul se va schimba peste noapte și vor deveni mai fericiți și mai împăcați cu viața lor, dar răspunsul la întrebările existențiale ale vieții întârzie să apară.

4. Își iubește nevasta

Un bărbat aflat într-o căsnicie fericită de mai mult timp, care are copii sănătoși și o soție frumoasă își poate iubi soția și poate fi familistul convins, dar ideea unei amante îl atrage fără să aibă un motiv anume, drept pentru care se simte chiar vinovat de comportamentul lui.

5. Îi lipsește curajul de a-și schimba viața

A trăit deja alături de soția lui timp de 10 ani sau mai mult și este soțul și tatăl perfect, dar dintr-o dată își întâlnește sufletul pereche. Acest sentiment îl răscolește, dar îi este încă frică să-și schimbe viața complet. Aflați în această situație, unii bărbați preferă mai degrabă întâi să divorțeze, ca apoi să fie liberi să-și întemeieze o altă familie, însă unii au în continuare o legătură foarte puternică cu actuala soție și nu pot renunța la ea.

6. Simte că altceva îl ține pe loc

Despărțirea de un partener este foarte grea pentru oricine, oricând, dar cel mai greu este să nu mai fii părinte full-time, deci prezența unor copii sau chiar și a unei rate la bancă pentru o casă sunt doi factori care împiedică un divorț. Chiar dacă între soți nu mai există dragoste, ei își împart alte responsabilități, care păstrează trăinicia legăturilor dintre ei.

7. Nu vrea să treacă prin tot ce presupune un divorț

Divorțului îi sunt asociate foarte multe emoții și, de obicei, acesta presupune să treci prin avocați, împărțirea bunurilor și negocierea custodiei copiilor, iar unii bărbați preferă să evite dramele, furia și lacrimile, chiar dacă nu mai au o relație completă.

8. A realizat că a greșit

Imediat după ce a săvârșit fapta, el a realizat că de fapt a făcut o mare greșeală și regretă că și-a înșelat nevasta. Nu mai știe acum ce să facă, dacă să-i mărturisească sau nu soției, dar indiferent de ce se întâmplă, nu vrea să o părăsească, deoarece o iubește în continuare.

sursa

Citeste si ...

Back to top button