7 puncte erogene de pe corpul unui barbat

Toată lumea de aici iubește sexul, nu-i așa? Nu este nici o rușine a recunoaște acest lucru, dar momentele intime cu un partener pot fi mai mult sau mai puțin ciudate, deoarece pe corpul unui bărbat sunt de fapt atât de multe puncte care-l fac să explodeze de plăcere.
Deși poți spune că tot corpul unui bărbat este o zonă sensibilă dacă e tratată cum trebuie, există cu certitudine câteva puncte mai aparte decât altele și iată doar câteva dintre acestea.

1. Părul

Mai știi cât de bine te simți când se joacă cineva în părul tău? Ei bine Tammy Nelson, sexpert și specialist în relații, susține că același lucru este valabil și pentru bărbați, care pe scalp au terminații nervoase cu legături în tot corpul și când îi tragi ușor de păr în timp ce-i săruți sau îmbrățișezi, transmiți semnale peste tot.

Încearcă să-ți plimbi ușor degetele prin părul lui, atingându-i scalpul, apoi pune un pic de presiune și dacă reacționează cu mici sunete de plăcere trage mai tare, apoi lasă-l în pace înainte să vrea mai mult.

2. Degetele de la picioare

Confrm sexologului Megan Stubbs, unul dintre cele mai erotice gesturi este sugerea unui deget de la picior, lucru ce creează o senzațe de căldură în tot organismul.

În timpul preludiului, sărută-l senzual pe tot corpul până ajungi la tălpi și suge-i vârful degetelor sau chiar linge-i curbura tălpii, bineînțeles, dacă ați făcut un duș înainte.

3. Picioarele în general

Pe lângă senzația de plăcere, masajul reflexogen este benefic pentru că în tălpi sunt multe terminații nervoase care abia așteaptă să fie stimulate.

Terapeutul sexual Rhoda Lipscomb este de părere că nu trebuie să ai un fetiș pentru a fii atrasă de această zonă și recomandă folosirea unui ulei de masaj, combinat cu săruturi pasionale.

4. Prostata

Zona căreia i se acordă cea mi puțină atenție este prostata, care de fapt e o glandă extrem de erogenă și prin stimularea e îi poți aduce partenerului tău o plăcere comparabilă cu acea a simulării Punctului G la femei.

Începe prin a-i stimula zona anusului cu ajutorul unui deget bine lubrifiat și dacă își dorește mai mult, după ce i s-au relaxat mușchii, introdu-ți ușor degetul în interior, unde ar trebui să-i simți prostata, dacă îndoi degetul spre abdomenul său.

5. Imaginația

Nu este un punct pe care să-l poți atinge, dar cu siguranță o poți stimula, dacă îl lași puțin să-și imagineze ce vrei să-i faci înainte să-l atingi.

Încearcă să-i șoptești la ureche ce planuri ai cu el, dar fără să-l atingi absolut deloc. Imaginează-ți că sunteți în timpul unei partide de sexting, doar că acum vă spuneți acele lucruri nu vi le scrieți.

6. Fesele

Carol Queen, sexolog, spune că acestea sunt foarte sensibile în timpul actului sexual și fiind în vecinătatea penisului transmit vibrații interesante spre interiorul coapselor.

Dacă este dispus să primească și el câteva palme ușoare la posterior, momentul perfect pentru a o face este când e deasupra ta, în orice variație a misionarului. Strânge-i fesele fix când îți atinge punctul sensibil sau pleznește-l ușor pentru a-i indica dacă este pe calea cea bună.

7. Zona de deasupra buzelor

Dr. Jess O Reilly spune că această mică gropiță de deasupra buzelor este considerată de multă vreme o zonă erogenă, denumirea latină de „philtrum” traducându-se prin „poțiunea dragostei”.

Ea recomandă ca pentru stimularea acestei zone să aplici un sărut foarte subtil ca apoi să cobori cu limba pentru a-i întâlni zona superioară.

Feminis.ro

Citeste si ...

Back to top button