273 de cadavre sunt duse într-un TIR! ”Nu sunt gunoaie, au nume! Gunoaie sunteți voi, ucigașilor!”

Groaza care uimeste pe toata lumea in Mexic, in ultimul timp morgile au ajuns sa fie pline de cadavre, iar spitalele tin morti in camioanele frigorifice, relateaza a1.ro.

.Instituțiile specifice au intrat în colaps. Cifrele oficiale arată 36.365 de dispăruți, dar familiile spun că numprul este mult mai mare.

Pe 14 septembrie, un tir cu 273 de corpuri puse în saci de plastic, a plecat la drum prin Guadalajara, un oraș cu peste 5.000.0000 de locuitori

”Mi-am zisă că poate au tăiat unii porcii, dar știam cum e atunci, pentru că în râulețul de jos aruncaseră, acum vreun an, caracse de animale, și cunoșteam cum miroase.

Acum era altceva!” Omul avea dreptate! Chiar era altceva.

Pe 14 septembrie 2018 un tir cu 273 de cadavre umane parcase aici, la un cioc de barză de casa sa.

Oamenii dispar, apar fie la morgă, fie nu apar niciodată.

Cartelurile se duelează sângeros, spitalele sunt pline, a devenit ceva firesc ca niște camioane frigorifice să ”găzduiască” cadavre pentru o zi, două sau…mai multe.

”Când am văzut camionul parcat aici, cu toate corpurile în el, împachetate în saci de plastic ca pentru gunoi, am venit, imediat!

M-am gândit că poate fi fiul nostru”, spune Beatriz Torres, care a parcurs 1.000 de kilometri din Veracruz până în Guadalajara, doar pentru a protesta. Beatriz are, de doi ani, un fiu care a plecat și nu s-a mai întors, niciodată, acasă…

Citeste si ...

Back to top button